top of page
Groepsfoto Massaspelen Tinlot
Groepsfoto Massaspelen Tinlot

press to zoom
Massaspelen Tinlot
Massaspelen Tinlot

press to zoom

press to zoom
Groepsfoto Massaspelen Tinlot
Groepsfoto Massaspelen Tinlot

press to zoom
1/22

Heb jij ook de Chirokriebel?

Weet jij niet wat doen op zondag? Heb jij zin om goed te ravotten? Of wil jij nieuwe vrienden maken? Kom dan zeker eens een kijkje nemen bij Chiro Boortmeerbeek. Elke zondag van 14u-17u voorziet de leiding de gekste activiteiten! Verkleed door het stad lopen, springen over of in beken, glijden in zeep, verven op alles, vlotten bouwen, kampen maken, sjorren, chillen, ...  Zin gekregen? Aarzel niet en kom gewoon eens proberen. Wij verwelkomen je met open armen!

Wil jij ook leiding worden? 

Ook zin om leiding te worden? Vind jij het ook leuk om kinderen te entertainen en hun een fantastische dag te bezorgen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken voor onze leidingsploeg! Heb je vragen over leiding geven binnen de Chiro? Kom gerust eens langs op een zondag of stuur een mailtje. Wij kijken er alvast naar uit om met jou samen te werken!

Maandplanning

Elk maand verschijnt hier de maandplanning, zo weten jullie op voorhand wat jullie eventueel moeten aandoen of meebrengen.

Hieronder vind je de maandplanning voor februari.

Geplande evenementen

 • Spaghettiweekend Aspi's
  za 06 mei
  Boortmeerbeek
  06 mei 12:00 – 07 mei 21:00
  Boortmeerbeek, Schoubroekstraat 21, 3190 Boortmeerbeek, België
  Het jaarlijkse spaghettiweekend van onze aspi's. Geniet van de heerlijke spaghetti die zij zullen klaarmaken!
 • Schaatsdag
  zo 15 jan.
  De locatie wordt later meegedeeld
  15 jan. 13:30 – 16:30
  De locatie wordt later meegedeeld

Jaarkalender

Sta jij ook te poppelen om te weten te komen wat wij gaan doen dit jaar? In de onderstaande kalender vind je al onze activiteiten en evenementen die zullen plaatsvinden. Regelmatig zal deze kalender aangevuld worden, dus neem zeker af en toe eens een kijkje.

Medische fiche 

Elk jaar hebben wij een geüpdate medische fiche nodig van elk lid. Zo blijven wij op de hoogte van allergiën, noodcontacten, en andere belangrijke informatie. Sinds november 2022 zijn we voor de inschrijvingen (waaronder de medische fiches) overgestapt op een online platform: Stamhoofd. Klik op onderstaande knop om de medische fiches van je kind(eren) te beheren.

De Banier

Op zoek naar leuke chiro artikelen of tof knutselmateriaal? Dan is De Banier waar je moet zijn! Bezoek de website via onderstaande link.

Chiro1.jpg
bottom of page