top of page

Tito's (1-2de middelbaar / 2010-2011)

 De Tito's zijn gekke dozen met veel hoeken af. Een onmisbare factor in onze Chiro!


 

Maandplanning

Zondag 3 december

Jaja het is zover. Vandaag komt de Sint weer helemaal vanuit Spanje op bezoek om alle brave kinderen te belonen. De vraag is nu: zijn jullie wel braaf geweest?

Tijdens ons spel krijg je nog een laatste kans om al je zonden te laten vergeven voordat de Sint langskomt. Dus kom allemaal van 14u tot 17u naar de Chiro om de Sint te tonen dat jullie wel een beloning verdienen.

 

ZATERDAG 9 december

De examens zijn weer volop bezig en dat is zoals altijd een stressvolle periode. Daarom gaan we vandaag gezellig een film kijken om te ontspannen. Snacks zullen zeker aanwezig zijn. Jullie zijn welkom op ZATERDAG van 19u tot 21u30 op de Chiro. Tot dan!!

 

VRIJDAG 15 december

Over iets meer dan een week is het Kerstmis, en dat laten we zeker niet voorbij gaan! Vanavond is het een vervroegde Kerstavond, waarbij jullie allemaal een cadeautje van ongeveer €5 mogen meebrengen. We kunnen alvast niet wachten om jullie te ontvangen op het enige echte “tito-kerstfeestje 2023” van 19u tot 22u op de Chiro!

 

MAANDAG 25 december

Vrolijk kerstfeest allemaal! Vandaag is het geen Chiro maar wij zullen wel aanwezig zijn tijdens de mis. Jullie zijn allemaal welkom om mee naar de mis te komen, deze vindt plaats in de kerk van Hever om 11u. Kom zeker af in uniform!

 

Zondag 31 december

Vandaag is het helaas geen Chiro, maar we zien jullie graag in 2024 terug!

Smalle & Sowifie

titoleiding2023.jpg
bottom of page