top of page

Lid worden

Weet jij niet wat doen op zondag? Heb jij zin om goed te ravotten? Of wil jij nieuwe vrienden maken? Kom dan zeker eens een kijkje nemen bij Chiro Boortmeerbeek. Elke zondag van 14u-17u voorziet de leiding de gekste activiteiten! Verkleed door het stad lopen, springen over of in beken, glijden in zeep, verven op alles, vlotten bouwen, kampen maken, sjorren, chillen, ...  Zin gekregen? Aarzel niet en kom gewoon eens proberen. Wij verwelkomen je met open armen.

Hoe? Wat?

Iedereen kan vrijblijvend tot 3 keer komen proberen. Daarna kan je je inschrijven voor het chirojaar. Het lidgeld voor één chirojaar bedraagt 35 euro, waarin je verzekering en garantie op elke zondag plezier inbegrepen is! Het inschrijven verloopt volledig online op inschrijven.chiroboortmeerbeek.be.

Een Chirobroek/rok kan aangekocht worden in de Banier. (https://www.debanier.be/chiro.html)  Wij hebben onze eigen gepersonaliseerde Chirotruien. Deze kunnen besteld worden bij de leiding. Onze Chiro T-shirts zijn elk jaar uniek en krijgen jullie tijdens het jaarlijkse kamp.

Kamp

Jaarlijks gaan we met de hele Chiro op kamp van 21 juli t/m 31 juli. Voor de kleinste (Pinkels en Speelclub) zijn dit 7 dagen en voor de ouderen (Rakwi t/m Aspi) zijn dit 10 dagen.

 

Op kamp slapen de oudere groepen in tenten en de jongere groepen gezellig in een gebouw. Bovendien hebben wij onze eigen kookploeg die ook elk jaar weer meegaat om heerlijk te koken. Samen maken we er 10 onvergetelijke dagen van!

Meer weten?

Graag meer informatie? Contacteer ons gerust via sms, telefoon, levensecht gesprek, rooksignalen, ...

bottom of page