top of page

Rakwi's (5-6de leerjaar / 2012-2013)

De Rakwi's vieren elke zondag feest. Een dag zonder Rakwi's, is een dag niet geleefd!


 

Maandplanning

Zondag 3 maart

Vandaag krijgen alle Rakwi’s een verf-missie. Het is nu aan de Rakwi’s om het lokaal volledig te gaan herdecoreren. Breng je creativiteit zeker mee, want we zullen een groot muurschilderij maken! Vergeet zeker geen kleren mee te nemen die vuil mogen worden met verf (zoals bijvoorbeeld een oud wit T-shirt).


 

Zondag 10 maart

Ohhh nee! Dit weekend is er geen Chiro… De leiding vertrekt op leidingsweekend! Volgend weekend komen we terug met meer leuke activiteiten en enthousiasme.


 

Zondag 17 maart

Vandaag zullen we het grootste rakwi enigma beantwoorden… Wie is de machtigste rakwi? Wie denkt dat het puur om kracht en sterkte gaat is heel fout … Als je graag deelneemt aan de beproevingen dat we voor jullie klaar hebben staan, kom dan zeker vandaag naar de Chiro en ontdek wie de machtigste is van jullie allemaal.


 

Zondag 24 maart

De klokken zijn terug naar Rome, maar ze zijn de paashaas vergeten! We moeten geld inzamelen voor de paashaas, zodat hij een vliegtuigticket kan kopen om terug te vliegen. Het is ook aan jullie om de verloren paaseitjes te gaan verzamelen voor de paashaas.


 

Zondag 31 maart

Dit weekend (29-31 maart) is het ons rakwi weekend! Wij hopen dat iedereen van jullie mee kan komen om een geweldig weekend samen te beleven. Informatie over het weekend staat in onze mega coole rakwi Whatsapp groep. Heb je enkele vragen?

rakwileiding2023.jpg
bottom of page