top of page

Wat zijn we?

Chiro Boortmeerbeek is een levendige en bruisende jeugdbeweging, gevestigd op “Den Berg” achteraan in de Schoubroekstraat te Boortmeerbeek. Opgepast, dat is nog achter de scouts (zie plannetje onder contact)!


Elke zondag staat de leiding van twee tot vijf klaar om leden van vijf tot achttien jaar te entertainen. Wat doen wij zoal op zondag? Ravotten, toffe spelletjes spelen, kampen bouwen, sjorringen maken, … Noem maar op! Ben je iemand die niet graag stilzit? Dan zit je bij ons goed! 

Naast leuke zondagnamiddagen hebben wij ook een jaarlijks kamp, op telkens een leuke locatie in Belgenland. Voor de kleinsten 7 dagen en voor de groten 10 dagen pret verzekerd.

 

Wie zijn we?

Leden

De leden zijn de toffe kinderen die de leiding elke zondag bezighouden. Nieuwe leden zijn altijd welkom op onze Chiro!

Leiding

De Leidingsgroep bestaat uit allemaal unieke leiders die hun graag inzetten om op zondag leuke activiteiten te organiseren. Daarnaast organiseert de leiding samen met de kookouders, oud-leiding en ouders verschillende evenementen, zoals eetdagen en kamp. Aangezien wij goed samenwerken en dikke vrienden zijn, is dit altijd een succes. Nieuwe leiding is meer dan welkom!

Kookouders

De kookploeg zit vol volwassen mensen met een hoge expertisegraad in het Chirovak. Vaak waren ze lang zelf leiding of hebben ze een enorm inzettingsvermogen binnen de Chiro. Deze professionals bieden dus de perfecte ondersteuning!

Oudercomité

In het oudercomité zitten hulpvaardige ouders van leden. Zij helpen ons bij bepaalde activiteiten en nuttige adviezen. Al de ouders zijn hier zeer welkom voor, we hebben ze meer dan nodig!

Oud-leiding

Dit zijn leid(st)ers die de Chiro na jaren trouwe dienst achter zich hebben gelaten, maar uit het oog is niet uit het hart. Daarom zijn zij onze trouwe helpers.

bottom of page