top of page

Keti's (3-4de middelbaar / 2008-2009)

De tweede oudste groep zorgt voor zeer veel spektakel op het einde van de week. Keti's zijn leuuuuk!

​​
 

Maandplanning

Zondag 3 december

Lieve keti’s, zijn jullie dit jaar braaf geweest? Als jullie leiding hopen wij van wel, want anders komt de sint niet naar ons ketilokaal. Om eens extra te bewijzen aan de Sint en zijn pieten moeten jullie een prachtige tekening maken en een liedje voor het paard van Sinterklaas maken. Lukt jullie dit? PS: de Sint en pieten weten alles dus doe maar jullie best!

 

Zondag 10 december

Kijken jullie wel eens naar de slimste mens ter wereld? Maakt niet uit, maar we gaan vandaag de slimste Keti ter wereld spelen. Orders van de dag: zorg dat je goed uitgeslapen bent, zorg dat je brein opgewarmd is, zorg dat je op de hoogte bent van het nieuws en het belangrijkste, zorg dat je niet naar huis gestuurd wordt.

 

ZATERDAG 16 december

Opgelet dit is een Zaterdag!! Vandaag is het ons kerstfeestje, we verwachten jullie om 19u op de chiro in een fancy outfit. Meer informatie volgt nog in de Whatsapp groep.

 

MAANDAG 25 december

Vrolijk kerstfeest allemaal! Vandaag is het geen Chiro maar wij zullen wel aanwezig zijn tijdens de mis. Jullie zijn allemaal welkom om mee naar de mis te komen, deze vindt plaats in de kerk van Hever om 11u. Kom zeker af in uniform!

 

Zondag 31 december

Helaas is de kerstman op bezoek, dus de chiro kan niet doorgaan. De leiding moet ervoor zorgen dat de Kerstman en zijn rendieren terug op krachten komen na zo een lange reis naar Boortmeerbeek. Graag zien we jullie volgend jaar terug met (hopelijk) evenveel enthousiasme als dit jaar . Gelukkig nieuwjaar iedereen, maak er een geweldig nieuw jaar van vol energie, plezier, uitdagingen en veel nieuwe avonturen! Veeeeeeeel knuffels van jullie leiding (Alessio en Yorin btw)

ketileiding2023.jpg
bottom of page