top of page

Inschrijvingen Stamhoofd

Op deze pagina vind je een uitgebreide handleiding voor de inschrijvingsprocedure op Stamhoofd. Deze handleiding focust specifiek op het inschrijven voor het jaarlijkse Chirokamp (2024). Klik op een afbeelding om deze groter te bekijken.

Opgelet: de gebruikte afbeeldingen dateren van vorig jaar, Chirokamp 2023. De werking van het inschrijven is echter niet veranderd en dus nogsteeds up-to-date.

1.png
  • Na het inloggen krijg je onderstaand scherm te zien. Klik onder "Snelle acties" op "Chirokamp 2024" om een lid in te schrijven voor de activiteit. Zijn er meerdere leden ingeschreven op je account? In dat geval krijg je per lid alle inschrijvingsmogelijkheden te zien. Je zal elk lid apart moeten inschrijven.

2.png
  • Je krijgt nu een overzichtspagina van de activiteit. Neem de informatie kort door, en klik onderaan op "Inschrijven"

3.png
  • Er verschijnt een melding dat de inschrijving is toegevoegd aan je inschrijvingsmandje. Je kan nu nog een lid inschrijven (1) of de toegevoegde inschrijving(en) bevestigen door je inschrijvingsmandje af te rekenen (2). Indien je nog een lid wil inschrijven is de procedure identiek aan bovenstaande stappen.

4.png
  • Voor het afrekenen krijg je de keuze om financiële ondersteuning te gebruiken. We willen de drempel voor onze activiteiten zo laag mogelijk houden door een discrete checkbox te voorzien waar je kan aangeven dat je financiële ondersteuning wil gebruiken. Indien je dit aanduidt zal de leiding je contacteren met meer informatie. Wij gaan hier uiteraard uiterst discreet mee om.

5.png
  • Reken je inschrijvingsmandje af om je inschrijving(en) te bevestigen. Je kan betalen met Bancontact of een Kredietkaart. Je zal worden doorverwezen naar een externe betaalpagina, precies zoals je altijd online betalingen doet.

6.png
  • Hoera! De inschrijving(en) is voltooid. Je ontvangt een bevestigingsmail in je inbox zodra de betaling succesvol voltooid is.

7.png

Belangrijk: de inschrijvingen voor het Chirokamp 2024 zijn open tot en met 25 mei 2024. Na deze datum is het niet meer mogelijk om in te schrijven.

Heb je geen bevestigingsmail ontvangen? Heb je vragen over de inschrijvingen of ondervind je ergens moeilijkheden? Laat het ons zeker weten op chiroboortmeerbeek@gmail.com en wij helpen je graag verder!

logo.png
bottom of page